Målfrid Spakmo ble født 15 minutter før sin søster Johanne for 60 år siden. Siden tvillingparet ble født, har de vært tett knyttet til hverandre.

Mandag strømmet det på med gratulasjoner til tvillingparet som fylte 60 år. Begge to har de siste 15 årene drevet Melhus Helseartikler, og de trives godt i hverandres selskap.

- 60 er bare et tall. Vi skal holde på til vi er 67 år. Begge er frisk som en fisk, sier Johanne.

Travelt

Da Trønderbladet var innom butikken i Melhus sentrum, hadde de det nokså travelt. Kunder ringte eller stakk innom, og de fikk bursdagshilsninger. På bakrommet sto to bursdagskaker klar til dem som hadde tid til å sette seg ned. Mens Målfrid pratet med en kunde i telefonen, begynte Johanne å fortelle litt om oppveksten. Hun forteller at Målfrid er født 15 minutter før henne, og at Målfrid derfor tror hun er storesøster. Selv beskriver hun seg selv som litt mer forsiktig. Uansett har de gått svært så godt sammen siden fødselen.

- Hvis det er noe, støtter vi hverandre, sier Johanne.

Les hele intervjuet med jubilantene i Trønderbladets tirsdagsutgave!

TO: - Vi er limt sammen, sier Målfrid (t.h.) og Johanne legger til at hvis det er noe, støtter de hverandre. I 15 år har de drevet Melhus helseartikler.