Et tydelig skuffet flålag gikk av banen onsdag kveld. Gang på gang fikk motstander National enkelt lage mål etter faste situasjoner. Fokus på de neste treningene til hjemmelaget blir garantert dødballer imot.

- Det er skikkelig sløvt av oss, kunne en oppgitt midtstopper, Andreas Stensrud, fortelle etter kampslutt. - Vi opptrer som smågutter foran egen keeper. Vi tør ikke gå i duellene. Da blir det enkelt for motstanderen å sette ballen i mål

. Målscorer og en like frustrert Morten Aftreth kunne si seg enig med lagkameratens forklaring. - Vi lager tre mål og det skal være nok til å vinne hjemmekamper. Men når vi slipper inn fem, så er det helt utilgivelig.

God start

Flå kom veldig godt i gang i vårkulden på Flå stadion. Innsatsen og viljen til å angripe var stor, og det var langt i fra ufortjent da Morten Aftreth kriget inn det første målet for kvelden. Måljegeren fikk et langt oppspill som han ekspederte kontant i mål med hodet.

Ikke lenge etterpå tok en for kvelden god, Håvard Ler, skjeen i egen hånd. Han satte fart fra egen banehalvdel, fintet bort det som var av forsvarsspillere før han satte ballen under målvakten og i mål. En sterk prestasjon av kantspilleren, som var desidert hjemmelagets beste spiller så lenge kreftene holdt.

Andre omgang ble helsvart rent forsvarsmessig for hjemmelaget. Utliknigen var en blåkopi av det første målet, mens motstanderens mål nummer tre og fire kom etter frispark. Det femte etter at nationalspissen kom alene mot flåmålet. Et fryktelig effektivt bortelag, som da hadde laget mål på alle sine sjanser, mens Flå på sin side hadde satt sine i stengene eller like utenfor målet til en god og litt heldig bortemålvakt. Johnny Rognhaug laget Flås reduseringsmål like før slutt etter et hjørnespark. Et mål som igjen tente hjemmelaget, men dog altfor sent.

- Vi har sluppet inn over fire mål i snitt så langt i år. Det er det vi må gjøre noe med, kunne en slukøret Morten Aftreth konstatere på vei mot garderoben.

Kampfakta

3. div. menn avd. 19

Flå – Nationalkameratene 3-5 (2-1)

Flå stadion, onsdag kveld

Tilskuere: 40

Terningkast: 4

Sitat: - Itj værst å debuter i tredjedivisjon som 38-åring. (Johnny Rognhaug om sin egen rolle på dagens flålag).

Gule kort: Flå: Rune Holthe, Nationalkameratene: 1 gult

Dommer: Kåre Kvaløy, Nidelv IL

GOD GRØNN MANN: En for kvelden god Håvard Ler hos hjemmelaget Flå kunne ikke hindre at alle poengene havnet i Trondheim. Mange baklengsmål har preget sesongstarten til de gønnkledte fra Ler.