I helga er det flere arrangementer, og både små og store kan finne noe de kan være med på. Fredag kveld er det Kuvizz på Låvbrua (Haugen gård) på Kvål.

Kinodag

Lørdag er det Den store kinodagen, og både Melhus kino og Støren kino markerer denne dagen ved å vise filmer gjennom dagen. Melhus kino har satset på barnefilmer, mens en på Støren kino kan avslutte lørdagen med skrekkfilmen «Vikingulven».

Lørdag er det også markedsdag på Prestteigen på Støren, og der kan publikum møte de 23 aktørene som har meldt seg på. Aktørene byr på lokale produkter enten det er lokalmat eller husflidsprodukter. Om en er sulten, kan en for eksempel kjøpe pinnevaffel, gøbb, mandelpotet eller suppe.

Tøffe maskiner

Maskiner handler det om under arrangementet «Tøffe maskiner» på lørdag på Prestteigen på Støren, og publikum får blant annet se veihøvler, hjulmaskin, traktor, utrykningskjøretøy som brannbil samt søppelbil fra ReMidt. For de minste vil nok ett av høydepunktene være å få møte brannbamsen Bjørnis. Bassenget i Størenhallen holder åpent og det er Den store kinodagen i Støren kino slik at mye er lagt til rette for en stor familiedag. Meteorologisk institutt melder om oppholdsvær.

Søndag er det basar i Grendstuggu på Gåsbakken, og basaren er i regi av Norske Kvinners sanitetsforening avdeling Hølonda.