Gimse J-14 tok gull i Bergstadcupen sist helg.

Det ble spilt fire innledende kamper på Røros. Gimse spilte seg gjennom puljespillet med seire i alle kamper og full pott.

Semifinalen ble spilt mot Orkdal og Gimse viste god fotball og vant fortjent.

Finalen mot Klæbu ble en thriller, med 0-0 etter ordinær spilletid. Derfor måtte lagene ut i ekstraomganger der første målet vant. Tre minutter før slutt fikk Gimse hjørnespark. Helene Åmot Olsen la en perfekt corner, Hege Bakke tok ned ballen og putta den i mål. Dermed ble det full jubel blant spillerne og alle foreldre og supportere som hadde tatt turen til Røros. Det var noen glade spillere som sto øverst på seierspallen og tok imot cupens gjeveste pokal. Det må nevnes at Gimse slapp inn bare ett mål under hele turneringen.

Gimse J-14 består av mange talentfulle fotballspillere. De har evnen til ikke å gi seg og spiller god fotball. Vårsesongen ble spilt som en kvalifisering til førstedivisjon høst, der Gimse tok andreplass poenget bak puljevinneren. Dermed er laget klar for førstedivisjon til høsten.

Målsettingen til laget i denne sesongen var å kvalifisere seg til førstedivisjon og å vinne Bergstadcupen. Laget gleder seg til høsten der de skal spille mot de beste J-14 lagene i Trondheim og omegn.

Det blir noen tøffe kamper som venter spillerne på nye Gimse kunstgress. Den nye kunstgressbanen på Brekkåsen blir ferdigstilt i disse dager. Spillerne og støtteapparatet rundt laget gleder seg til nye utfordringer. Neste sommer er det under planlegging at laget deltar på Dalecarliacup i Borlänge i Sverige.

GULLJENTER: Gimses J14 vant Bergstadcupen på Røros.