Kristin Kvaal klarte ikke å glemme sine tidligere kunder på Narvesen-kiosken i Melhus. Etter halvannen uke i ny jobb, kom hun tilbake.

- Dette er plassen min. Jeg vet hvor jeg hører hjemme nå, uten tvil, fastslår melhusbyggen.

Kvaal jobbet som selger i kiosken under tidligere kjøpmann Line Pedersens ledelse i tre år. Begge sluttet imidlertid 1. august. Pedersen uttrykte behov for mer fritid og nye utfordringer, mens Kvaal følte det passet med å finne på noe nytt da kollegaen sluttet og "ble med på lasset".

Men etter halvannen uke som selger hos Easy 24 i Ila i Trondheim, fant hun ut at hun ville tilbake til hjembygda.

- Det var fint i Trondheim, men savnet etter våre tidligere kunder ble for stort. Her i lokalene til Melhus skysstasjon vet jeg hva hver enkelt kunde skal ha når han kommer inn. I tillegg savnet jeg miljøet vi alltid har hatt sammen med drosjesjåførene som har tilhold i samme bygg, forklarer Kvaal, som søkte på den ledige jobben som driver etter Pedersen.

Etter to jobbintervjuer hos Reitan Servicehandel, som eier Narvesen, fikk hun tilslaget som ny kjøpmann.

- Nå er jeg under opplæring av Lars Løseth, som har drevet melhuskiosken siden 1.september. Den 1. november starter jeg på ny frisk, og nå blir jeg værende, ler Kvaal.

Til slutt en gladmelding til folk som venter på buss utenfor Narvesen hver morgen: Kristin Kvaal utvider åpningstida slik at pendlerne kan komme inn, dermed slipper de å stå ut å fryse på kalde høst- og vintermorgener.

TILBAKE: Kristin Kvaal tar over som driver av Narvesen-kiosken i Melhus sentrum. Nå er hun under opplæring av Lars Løseth, som har fungert som midlertidig driver siden 1. september, og som selv har Narvesen-kiosk på City Syd.