At Sokna er et samlingspunkt som betyr mye for de som bor i Soknedal i dag, vistes godt da laget la ut på sin jubileumsmarsj rundt i Soknedal sentrum, taktfast akkompagnert av Soknedal Skolekorps.

Andre nasjonaldrakt

Soknadrakta som etter hvert har blitt bygdas andre nasjonaldrakt, ga seg utslag i at mange av lagets 750 medlemmer var med og fikk danna et langstrakt grønt tog, som tok runden bortom tjenestesentret. Noen hadde kledd seg i nostalgiske ski og sokndadrakter denne dagen for å vise at tida fortsatt går og går.

I Soknahall hadde lagets idrettsgrupper lagt mye arbeid i å lete i kjellere og loft for å lage kreative stands som viste både fortid og dagens tilbud. Med bilder, premier, avisutklipp og andre effekter ble salen fylt med så mye idrettshistorie at det kunne blitt et rent idrettsmuseum. Dette var saker publikum likte godt å gå og mimre rundt.

Les hele saken i papiravisa tirsdag 24. april eller pdf-utgaven

HUSKER DU: Artig var det å se at noen hadde vært på loftet og funnet fram ski- og soknaklær som det var vanlig å bruke for en del år siden. Bak fra venstre Oda Fagerbekk, Sigrid Løkken, Arild Fløttum Karl Petter Fagerbekk, Terje Myhren og Lena Fløttum.