En mann i 40-årene fra Skaun er idømt ubetinget fengselsstraff for uanstendige tekstmeldinger til fire kvinner i kommunen.

Det var i perioden oktober 2008 til mars i år at mannen fra Skaun sendte flere mobilmeldinger med seksuelt innhold til fire ulike kvinner i kommunen, uten deres samtykke. 21. oktober var saken oppe i Sør-Trøndelag tingrett.

Mange tekstmeldinger

Alle de fire kvinnene vitnet i saken. En av dem skal ifølge dommen ha mottatt 67 tekstmeldinger i løpet av en periode på i underkant av en måned i fjor høst. Tekstmeldingene kvinnene mottok hadde innhold som «Få se deg i tynne nylon i kveld og åpen morgenkåpe» og «Håper du sitter der i bare sorte nylonstrømper uten bukse».

40-åringen skal ikke ha hatt noen tilknytning til kvinnene utover at de bor i samme kommune, og tre av dem i samme nabolag som mannen.

I retten erkjente mannen seg skyldig etter tiltale, men sier at han ikke kan huske å ha sendt noen av sms-ene, som skal ha blitt sendt i en periode han drakk mye alkohol.

Retten la ikke til grunn at alkoholen hadde hele skylden for meldingene, siden de ble sendt over et såpass langt tidsrom.

Mannen er tre ganger tidligere dømt for tilsvarende forhold, første gang i 1994.