Torsdag melder politiet i Trøndelag om en alvorlig ulykke på en gård i Melhus kommune. Alle nødetater har rykket ut. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 12.56.

– Vi er på vei til Melhus i forbindelse med en alvorlig ulykke på en gård, sier operasjonsleder Ellen Maria Brende, til Trønderbladet.

– Hva har skjedd?

– Vi ønsker ikke å gå ut med noe mer akkurat nå.

I ei pressemelding sendt klokka 14.06 står det blant annet at et barn er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse som følge av en traktorulykke:

Livreddende førstehjelp

Til Adresseavisen opplyser Brende at det er sendt tre patruljer til den private adressen. Brannvesen, ambulanse og luftambulanse er også sendt til ulykken.

– Det foregår livreddende hjelp på stedet. Det er veldig uklart hva som har skjedd, sier Brende.

foto
Politiets innsatsleder på stedet, Mari Fløttum. Foto: Gunn Heidi Nakrem

Litt etter klokka 13.30 melder Trønderbladets reporter om at luftambulansen har forlatt stedet. Gården ligger ved en kommunal veg som nå er stengt.

Politiadvokat Gørill Gyllan sier til Trønderbladet at det er en mann i 18 år, og et barn under skolepliktig alder som er involvert i ulykka:

Gård i Melhus

På Twitter skriver politiet at nødetatene er på vei til Melhus i forbindelse med en alvorlig ulykke på en gård.

– Vi kommer ikke til å gå ut med mer informasjon inntil videre. Det kommer mer informasjon når vi har fått oversikt, skriver politiet på Twitter klokka 13.13.

Da hadde allerede brannvesenet rykket ut fra Melhus sentrum. 110-sentralen ville på daværende tidspunkt ikke uttale seg om hendelsen, og henviste Trønderbladet til politiets operasjonssentral.

Innsatsleder Mari Fløttum sier til Trønderbladet at kriminalteknikere er på vei. Hun vil ikke uttale seg ytterligere om saken til Trønderbladet, og henviser til en pressemelding som kommer klokka 14.