Fra kontoret i tredje etasje har han flott utsikt utover Melhus sentrum, og i likhet med øvrige ansatte, har han lyse og romslige lokaler. 32 ansatte er på plass i Idegården i Melhus sentrum, og det skjedde etter ei flyttesjau sist helg. Da møtte de ansatte opp for å bære utstyr fra lokalene de hadde i Melhuset like ved og over i nybygget. Volleyballgruppa i Melhus IL deltok også i bæringa.

100 millioner

Idegården har kostet 100 millioner kroner, og er tegnet av Norgeshus. Sistnevnte eier kontordelen der de selv er, og i tillegg har de kontorlokaler for utleie. Der gjenstår det fortsatt litt areal som ikke er besatt, og det er også ledige lokaler i forretningsdelen. Forrretningsdelen eies av Lars Sjømo, og der kommer Sport1 og Stasjon Grill. De 22 leilighetene i bygget er organisert som et borettslag.

I tillegg til 750 kvadratmeter store kontorlokaler, har de ansatte i Norgeshus tilgang til fellesarealer som kantine, trimrom og squashhall samt at de har et showroom.

- De ansatte er veldig fornøyde. Vi hadde det trangt og kummerlig der vi var, og de nye kontorlokalene er blitt kjempeflotte. Siden vi holdt til over gata, har vi kunnet følge med bygget underveis. Vi tegnet alt selv, og jeg synes bygget er blitt fint, sier markedssjef Benn Asgeir Båtvik.

Holder seg i Melhus

Under innfllyttinga la de ansatte merke til at noen valgte å ta bryllupsbilde utenfor bygget, og bygget er da også blitt et særpreget bygg i Melhus sentrum. Selve åpninga blir om tre uker, og den gleder Båtvik seg til. Så langt har de ansatte kommet seg på plass, men hauger av kasser vitner om at det har vært travle dager. Huset er i sluttspurten av byggeprosessen.

Båtvik forteller at ansatte spurte da flytting ble vurdert, om det ikke var på tide å flytte til Trondheim. Dette er hovedkontoret for Norgeshus, og Båtvik synes det er artig å ha fått til noe i hans egen hjemkommune. Norgeshus har 110 forhandlere, og ble etablert på Melhus for 20 år siden.

FORNØYD: Markedssjef Benn Asgeir Båtvik er svært fornøyd med lokalene hovedkontoret til Norgeshus nylig kunne flytte inn i.
LETT SYNLIG: Idegården med dens friske arkitekttur er blitt et vesentlig element i Melhus sentrum.