70 minutter var spilt og Buvik hadde proffene fra nystartedeMelhus/Tiller i kne på stillingen 1-1. Så ble Buviks Runar Broks utvistetter sitt andre gule kort.

- Det var ganske håpløst. Jeg skal bare dempe ballen, såkommer han andre og spenner meg opp i foten. Det er ikke nærheten av gult kort,sier Broks etter kampen.

Når nordlendingen får ytret seg til Trønderbladet en drøyhalvtime etter utvisningen har han fått roet seg litt. Men Broks var illsintetter den strenge utvisningen.

- Jeg blir selvfølgelig veldig sint og vil egentlig bare simasse ting som ikke bør sies, sier han.

Forstår frustrasjonen

Melhus/Tillers trener Geir Arne Kristiansen skjønnervertenes frustrasjon over kamplederens avgjørelse.

- Det er fryktelig strengt. Det burde ikke vært gult kort,medgir Kristiansen.

Misfornøyd trener

Etter kampen trampet Buvik-trener Rune Normannseth rett borttil dommertrioen.

- Vi prater om at han får to fripsark imot seg iløpet avhele kampen og får gult kort på begge. Begge går jo opp med knottene. Det erikke rødt kort, sier han.

Han mener Buvik var best før de ble redusert til ti mann.

- Det er veldig synd, for de har jo ingen sjanser annet ennden ene etter vi får utvisninga. Vi hadde rodd i land dette. Slik som kampenutviklet seg er jeg misfornøyd med 1-1, sier Normannseth.

Ingen var fornøyde

Etter utvisninga skulle man tro begge lag var greit fornøydmed uavgjort, men det var to frustrerte trenere som møtte pressen etterkampslutt. Heller ikke Kristiansen var fornøyd til tross for at Melhus/Tillertok poeng fra opprykksrivalen på fremmed gress.

- I utgangspunktet er ett poeng borte mot Buvik bra, men jegmisfornøyd med at vi ikke klarer å utnytte at de får en utvist, oppsummererM/T-treneren.

Ole-Johan Skrede scoret målet for gjestene, mens MortenAftreth utliknet for Buvik.