Det ble også i 2012 rekordmange besøkende på de 18 postene fordelt rundt i Flå, opplyser trimavdelinga i Flå idrettslag.

Postene som var mest besøkt i fjor var Bottenmyra og Blukkuåsen med ca.1700 besøk på hver i løpet av året, opplyser Kari Johanne Einvik i Flå idrettslag. Hun tilføyer at det er svært gledelig å se at Flå skole og barnehage benytter dette som mål for sine turer.

- Den nye posten ved Kaldvellvatnet ble også en populær post, og er en av de få på Flåmarka du kan gå til uten å ta på støvlene sommerstid.

Gudrunhuletrimmen

Gudrunhuletrimmen i juni hadde også i 2012 et godt deltagerantall, og er obligatorisk på oppsatt dato for å bli med i trekningen om å bli Årets Flåtrimmer. Dette er blitt en årlig tradisjon for veldig mange å være med på, og er arrangert 35 ganger, opplyser trimavdelinga. Brit Anni Øian har deltatt hvert år og blir gratulert av laget for dette.

Går tur både hverdag og helg

Einvik oppsummerer videre: - Over 13.000 besøk er notert totalt i trimbøkene, og det er utrolig imponerende. Vi ser at mange bruker postene som mål for turene sine både hverdag og helg, og flere noterer navnet sitt i bøkene hver uke.

Trimavdelingen oppfordrer publikum til å følge med på nett.