Politiet har satt en leteaksjon etter en 19-åring på vent etter melding om at han kan være funnet på Støren. Det opplyser operasjonsleder Bjørn Handegard ved Trøndelag politidistrikt.

- Nære venner var bekymret og vi satte derfor i gang leteaksjon. Nå ser det ut til at mannen kan ha blitt plukket opp av kompiser og er på Støren, sier Handegard.

Politiet kalte ut Røde Kors og Norske Redningshunder, og ventet med å sende dem hjem inntil beskjeden om at 19-åringen er i god behold, kom. Klokka 20.13 melder politiet at innsatsleder i politiet er i kontakt med den savnede, og at leteaksjonen er avsluttet.

Lørdag morgen skrev Trønderbladet om at en forlatt traktor var blitt funnet i ei grøft langs en fylkesvei i Budal. Traktoren var fortsatt varm og hadde skader. Ingen person var å se ved traktoren, og operasjonsleder Astrid Metlid opplyste at politiet kjente til navnet på eieren av traktoren. Dessuten hadde politiet fått navnet på en mulig fører.

Les også: Politiet ville undersøke om traktorfører var skadd

Operasjonsleder Handegard opplyser at det er traktorføreren som ble meldt savnet fordi vennene ikke fikk kontakt med ham. Politiet satte i gang redningsaksjon lørdag kveld.