- Folk her vet det er meg Egil Kastås snakker om når han påstår at det er voksen ungdom som står bak hærverket, sier en ung mann fra Skaun til Trønderbladet.

23-åringen føler seg uthengt etter at Kastås fortalte om ruteknusingen og hærverket på husmannsplassen Kringla i Skaun. Ungene som hadde tilstått etterpå, hadde ifølge Kastås forklart at det var 23-åringen som hadde "stært" dem opp. Dette avviser 23-åringen, som tror han vet hvorfor hans navn er blitt nevnt.

Han forteller om en episode for ei tid tilbake, da noen unger drev og hang utenfor vinduene og spionerte.

- Jeg sa at de kunne ta seg en tur ned til Egil. Det var en kommentar jeg slengte ut av meg. At det skulle bli så mye oppstyr etterpå, ante jeg ikke, sier 23-åringen.

Han mener at ungene som har gjort ugagn og hærverk, må stå til ansvar for det. - I alle fall når de er så store at de snart skal begynne på ungdomsskolen, sier han og tilføyer at han har snakket med enkelte av foreldrene og ungene etterpå.

23-åringen understreker at han ikke er sur på ungene. – De har nevnt navnet mitt en gang, og så har ting blitt utviklet videre etterpå.

Han påpeker også at det ubebodde huset og bussen utenfor full at saker og ting har en viss tiltrekning på unger. Han har selv en pode og føler at stedet ikke er helt trygt.

Les også: Hærverk på småbruk