Det var 15 barn fra 4. klasse i Soknedal som hadde tatt på seg rare klær og skremmende masker for å feire halloween sammen, litt på forskudd.

Noen av mødrene hadde pyntet skolerommet til halloweenfest med levende lys og bydde barna på bøtter med godteri, brus og boller.

– Vi ordner til denne alternative feiringa for å unngå at barna skal gå på dørene til folk for å tigge om godteri, sier de initiativrike mødrene Bente Buum, Jenny Østhus Lund og Oddny Sommervold.

Vagnild gamle skole vart bygd i 1894, og siste året det var vanlig skole her var i 1964/65.

Siden den gang har skolebygningen hatt status som grendahus, men har vært lite i bruk de siste åra. En del dugnadsinnsats og oppfiksing i det siste gjør kanskje sitt til at grendahuset vil bli mer attraktivt å bruke til forskjellige arrangementer igjen.

ARTIG HALLOWEENFEST: Med godteribøtter, brus og kaker vart det en artig kveld med lek og moro både inne og ute i skolegården. Bak de skumle maskene skjuler disse seg: Emma Ingeborg Rise, Eirin Halland, Kristina Fagerbekk, Mari Solberg, Elise Fagerbæk, Kenneth Engen, Stian Østhus Lund, Olve Haugen, Even Bergsrønning, Arnt Even Røe, Niclas Nyhus, Arnt Thomas Sundli, Martin Stenbro, Simen Enodd og David Haukdal.