Feltskyting på Hovin

Fredag (21. april) ettermiddag klokken 16:00 arrangerer Hovin skytterlag Tømmesdalsfelten. Dette er en årlig tradisjon som har blitt avlyst de siste to årene på grunn av pandemien. Skytterlaget venter deltakere helt fra 7 til 80 år. Det arrangeres både jegerfelt og DFS finfelt. Sted er Kvennabakkan skianlegg på Hovin.

Bilhistorisk utstilling på Singsås

Kanari & Kaffe Route 30 og Gauldal historielag arrangerer bilhistorisk utstilling i og ved førstnevntes lokaler i Singsås sentrum lørdag (23. april) klokken 12–16. Det blir utstilling av både gamle og nye biler, foredrag og levende musikk.

Revansjeoppgjør på Kvål

Lørdag (23. april) klokka 16:00 er det fotballkamp i herrenes 4. divisjon når Trønder-Lyn tar imot Buvik hjemme på Sørøya stadion på Kvål. Dette blir Trønder-Lyns første seriekamp for sesongen. Kvålbyggen rykket opp fra 5. divisjon i fjor, men har allerede god erfaring med 4. divisjons-motstand. De slo nemlig nettopp Buvik i semifinalen i Trøndersk Mesterskap avdeling sør i fjor høst. Blir det revansje for Buvik, eller har de fått et Kvålskompleks?

Melhus jager opprykk

Håndballsesongen nærmer seg slutten, og Melhus-gutta jager opprykk fra 2. divisjon. I helga spiller de to viktige kamper, begge på bortebane: Lørdag klokka 16:00 møter de Bergsøy, mens de på søndag klokka 14:00 gjester Spjelkavik. Vinner de begge kampene, vil de ligge ett fattig poeng bak Lillehammer Faaberg (LFH09). De to topplagene har igjen en kamp innbyrdes.

Riksteateret til Melhus

Riksteatret er nå i Trøndelag med forestillingen «Mine venner» basert på romanen med samme navn av Monica Isakstuen. Forestillingen vises i Melhus Rådhus søndag (24. april) klokka 18. På scenen står Evy Kasseth Røsten, Katja Lindeberg og Marte Stolp, som alle tre har vokst opp i Trøndelag.

«Mine venner» er en roman med like mange stemmer som det finnes venner. Hovedpersonen har fått en uvenn – eller hva kaller man det egentlig når to venner ikke er venner mer? På den store overraskelsesfesten samles alle hun en gang har kalt for venninner. Én etter én holder de tale; litt for ærlig og altfor utleverende.

Korpskonsert på Lundamo

Søndag (24. april) kveld klokka 19:00 gjenopptas den årlige tradisjonen vårkonsert med Flå musikkorps i Horg kirke på Lundamo. Konserten har blitt avlyst de siste to årene pga. koronapandemien. Hele tre kor er også med: Stjernekoret, Lundarljom og Hovinkoret. Billetter fås kjøpt i døra.