Andreas Stensrud har vært solid hele sesongen, men ingen har spilt like mange kamper som Flå-kollega Tor Andre Olsen.

- Personlig synes jeg det har gått bedre enn på lenge. Fordi jeg endelig har fått spille stopper en hel sesong, sier Stensrud.

Heller dueller

25-åringen har tidligere spilt 3. divisjon for rekruttlaget til HamKam, og litt for Trygg/Lade lavere ned i divisjonene, men lot seg overtale, til tross for at han bor i Trondheim, da Brage Holthe rekrutterte ham til Flå.

- Jeg begynte som venstreback. Det gikk forholdsvis ganske dårlig. Jeg har ikke fart nok, og trives bedre med å gå i duellene. Dessuten er det morsommere å spille stopper fordi man blir mer involvert, forteller Stensrud.

På lagets vegne er han ikke like tilfreds med sesongen.

- Det har gått litt for dårlig. Vi sliter med dybden. Folk blir fort slitne. Men vi lå jo på fjerdeplass ei stund. Jeg synes vi hører til i toppen av tabellen. Laget består av en god gjeng, og jeg håper at ikke så mange forsvinner etter sesongen, sier mannen som Flå-trener Gudbrand Gråbak omtaler som "en bauta" etter sesongavslutningen mot Orkla.

Sterkt comeback

Robin Skogseth har vært forfulgt av skader, og fikk ikke vokte buret for Melhus før i den 16. serierunden mot Nidelv. Siden har han stått hver eneste kamp – til et børssnitt på over seks.

- Før jul knuste jeg albuen, og i påska ødela jeg leddbåndet i kneet. Synd at sesongen er over nå når jeg begynner å komme i form, sier sisteskansen.

I fjor var han en liten tur i Kolstad, men hoppet av like før seriestart i 2. divisjon.

- Det ble ikke vellykket. Det er veldig krevende å trene fem dager i uka, sier den nyutdannede vernepleieren.

Les mer i Trønderbladets tirsdagsutgave!

KNALLHARD: Duellspillet er børsvinner Andreas Stensruds styrke. Her er det Marius Lauglo, for øvrig en av Buviks beste spillere i år, som får gjennomgå.
- SYND: Melhus-keeper Robin Skogseth har det desidert høyeste karaktersnittet, men har ikke spilt mange nok kamper til å komme med i den offisielle statistikken. – Synd at sesongen er over nå som jeg begynner å komme i form, sier han.