Mandag kommer fornyings-, administrasjons- og kirkeminister Rigmor Aasrud til Midtre Gauldal og Melhus.

Statsråden møter først biskop Tor Singsaas, og så kommer hun til Støren. Der skal hun stå på stand utenfor Størensenteret sammen med stortingskandidat Audun Otterstad fra Buvika. De to skal dele ut roser. Før på dagen er stortingskandidat Otterstad på en større runde i Midtre Gauldal der han blant annet besøker Singsås og Gauldal skole- og kultursenter.

Deretter går turen til Melhus hvor statsråden og stortingskandidaten drar på husbesøk, og står på stand utenfor Melhustorget. Under runden i Gauldalen vil statsråden være ledsaget av Einar Gimse Syrstad, leder i Melhus Arbeiderparti.

- Vi synes det er fint å få besøk av statsråd Aasrud, og generelt av ministre. Selv om det er tidlig, har valgkampen startet, sier Bente Estenstad fra Melhus Arbeiderparti.

I Melhus vil lokalpartiet orientere statsråden om innbyggerundersøkelsen.

- Vi vil poengtere Melhus kommunes gode resultater på innbyggerundersøkelsen, og sette fokus på offentlige tjenester, effektivitet og klagebehandling i kommunen, innbyggernes tillit til politikere og digitalisering av tilbudet fra kommunene, opplyser Estenstad.