Mest attraktive menn kommer fra Sverige, mest uattraktive menn fra Danmark

– For å finne ut hvilket land i Europa som har de mest attraktive mennene ble besøkende på hjemmesiden www.zoover.no bedt om å stemme. Det var både menn og kvinner som stemte.

De mest attraktive mennene

Spørreundersøkelsens resultater viser at befolkningen i Sveits synes at svenske menn er de mest attraktive i Europa, de fikk 29 prosent av alle stemmene. Den viktigste grunnen for å velge svenske menn er sannsynligvis at de ser flotte ut, med lyst hår og blå øyne. Det faktum at svenske menn er de beste ektefellene i verden kan nok også ha vært en viktig årsak til at de har fått så mange stemmer.

Det er påfallende at i de fleste andre landene som deltok i spørreundersøkelsen, ble italienske menn valgt til de mest attraktive.

Nederlandske og spanske menn delte andre plass i spørreundersøkelsen, begge fikk 13 % av stemmene. Frankrikes menn endte på en fortjent tredje plass med 10 % av alle stemmene. Tyrkiske menn endte på fjerde plass i spørreundersøkelsen.

Foretrekker noe annet

Det finnes imidlertid land som foretrekker andre resultater når det gjelder Europas mest attraktive menn. I Østerrike viste det seg at man syntes italienske menn var de mest attraktive. De vant med 24 % av alle stemmene. Tyskland og Tyrkia endte på en delt andre plass med 19 prosent av stemmene begge to.

De minst attraktive mennene

Danske menn fikk bare 3 prosent av alle stemmene, som var den laveste scoren av alle scorene som ble gitt i alle europeiske land i spørreundersøkelsen. Nordmenn hånet også menn fra Italia (6 %) og Tyskland (også 6 %), og vurderte dem som minst attraktive.