BLIR DET MÅL: Populære aktiviteter utendørs på Soknas jubileumsfeiring var å prøve seg på å få ballen i målet med enten fotball, eller som her med handball.
ET GRØNT TOG: Til feiende marsjmusikk fra et Soknedal Skolemusikkorps kledd i grønne soknadrakter gikk Sokna-leder Oddveig Børset i front med fana. Soknatoget gikk etter gammelveien i Soknedal sentrum en rundt bortom Soknedal Tjenestesenter, der korpset gjorde holdt for å spille litt for beboerne.
LASERSKYTING: På skiskyttergruppas stand i Soknahall var det lang kø for å prøve seg på laserskyting. Stående skytter er Karl Petter Fagerbekk.
HUSKER DU: Artig var det å se at noen hadde vært på loftet og funnet fram ski- og soknaklær som det var vanlig å bruke for en del år siden. Bak fra venstre Oda Fagerbekk, Sigrid Løkken, Arild Fløttum Karl Petter Fagerbekk, Terje Myhren og Lena Fløttum.
OL-TEGNING: Etter at Magnar Solberg hadde blitt OL-mester i 1968 fikk han tilsendt 25 flotte tegninger fra 5. klassingene ved Soknedal skole. Tegningene har han tatt vare godt vare på som et fint minne. Slik ser tegninga som Solfrid Gynnild tegna den gangen, for å hedre Magnar.
ULIKE EPOKER: PÅ skigruppas stand i Soknahall var det et stort utvalg av skiutstyr som viste utiklinga opp gjennom åra. To med stor interesse for langrenn er til venstre John Fagerbekk og Jan Gisle Granmo. John var i sin tid en meget habil skiløper i 1960 åra som deltok både i Holmenkollen og i militært VM. Mens Jan Gisle er dagens beste langrennsløper i Sokna.