– Seks positive i dag hvorav en er registrert tidligere. Kun 14 testet seg i dag så det tegner for ei rolig jul, så langt, forteller enhetsleder Monica Brækken i Melhus kommune på julaften.

I løpet av torsdagen ble det registrert 13 nye smittetilfeller for covid-19 i Melhus, mens det var seks nye i Midtre Gauldal.

Enhetsleder Brækken opplyste midt på dagen på torsdag at det var 10 nye smittetilfeller, og så kom det til tre nye i løpet av kvelden. Totalt har Melhus fått registrert 623 smittetilfeller i koronatiden, og i tillegg kom det nye registrerte tilfeller på julaften. 1. juledag ble det også registrert nye smittetilfeller, og søndag morgen står Melhus oppført med 626 smittetilfeller i koronatiden.

Midtre Gauldal fikk altså seks nye tilfeller av covid-19 på torsdag, og har fått registrert totalt 268 i koronatiden. Siden er det kommet til enda flere smittetilfeller i Midtre Gauldal slik at Midtre Gauldal har totalt 273 smittetilfeller. Skaun fikk fire nye på torsdag, og har fått registrert nye smittetilfelle etterpå slik at kommunen totalt har hatt 249 smittetilfeller i koronatiden.