Ordfører Erling Bøhle beklager sleivete kommentarer om eiendomsskatt.

- Jeg innser etterpå at det var dumt overfor en del mennesker, sa Bøhle under kommunestyremøtet.

I Kommuneavisas siste nummer skriver han om eiendomsskatten, og han argumenterer for hvorfor han støtter innføring av den. Først skriver han at han ikke tror alternativet til innføring er å si opp medarbeidere i den kommunale administrasjon. Til slutt skriver han: En ting er sikkert. Alle vil bygge Lundamo skole og alle vil bygge ut Buen. Kan det finansieres med verdien av Se og Hør eller ei flaske rødvin?

Minstepensjonist

Sistnevnte setning har falt en del tungt for brystet, og i et leserinnlegg i tirsdagsutgaven av Trønderbladet skriver en minstepensjonist at " ble mildt sagt provosert og forbannet over ordførerens fleipete og arrogante framstilling av eiendomsskatten i Kommuneavisa, eller rettere sagt ordførerens og rådmannens skryteblad". Minstepensjonisten forteller at han har brukt all sin disponibel inntekt på å skaffe seg hus, og at han verken har råd til bil eller feriereiser.

- Jeg tar selvkritikk på at jeg har vært sleivete, sa Bøhle til kommunestyret.

ANGRET SEG: Å sammenlikne utgiftene med bygging av Lundamo skole og utbygging av Buen med verdien av Se og Hør og ei flaske rødvin, sa ordfører Erling Bøhle var for sleivete.