Med seier over 32 år gamle Andrej Kostin fra Russland, har Evensen nå vunnet ni av ti mulige kamper, og nærmer seg målet om en EM-tittelkamp. Alle de tre dommerne ga Evensen seier i samtlige seks runder i lørdagens proffkamp.

– I slag

– Jeg traff ham med noen veldig gode slag, både mot kroppen og hodet, men han sto sterkt likevel. Jeg føler meg i slag nå, sa Evensen til tv2sporten.no etter kampen.

På grunn av sykdom har ikke Andreas Evensen vært i kamp siden han slo svenske Rikard Lundby i juni i fjor. Evensen skal likevel ha hatt kontroll i lørdagens kamp, og i siste runde så russiske Andrej Kostin sliten ut og han blødde fra en brukket nese.

– Ung og uferdig

I det samme stevnet i helga tok Ronny Tiller sin andre proffseier. Hans motstander var polske Dariuz Balla, og Tiller vant kampen på poeng etter fire runder. Balla ga likevel ikke melhusbokseren noen enkel kamp, og dommerne var splittet om hvem av de to som var best. Ifølge tv2sporten.no bar boksingen til Ronny Tiller preg av at han er ung og uferdig, men han skal likevel ha gitt motstanderen en god runde juling i tredje runde, og fikk inn flere gode slag i fjerde runde. Tiller proffdebuterte som tungvekter mot ungarnske Sandor Balough i fjor sommer.

VISTE MUSKLER 2: Seiren over Dariuz Balla var Ronny Tillers andre proffseier. Arkivfoto.
VISTE MUSKLER 1: Andreas Evensen nærmer seg europatoppen etter helgas seier over russiske Andrej Kostin. Arkivfoto.