Lørdag blir det åpning av serviceverkstedet Gauldal Antirust ved Singsås Næringspark. Det blir servering, og det kan også bli dans og musikk. Lørdag starter også Lundamo IL sitt 100-årsjubileum med «Lundamomesterskap» i rattkjelke/akebrett, og dette blir da en familiedag i Moabakkan. På Gåsbakken er det barnas mini-VM på ski, og dette arrangeres av IL Leik og Sparebank1 SMN.

Ett av bildene Trond Are Berge stiller ut i natursenteret. Foto: Trond Are Berge

Lørdag åpner også Trond Arne Berge en utstilling i Gaula natursenter, og den skal stå fram til 5. mars. Ett av bildene er han invitert til å stille ut i løpet av den største utstillingen i Frankrike (Paris) nå i februar. Flere av motivene har lokal forankring. - Rein fra Forollhogna er selvfølgelig representert, opplyser Berge.

Søndag er det mulig å se flere filmer på Melhus kino. På programmet står animasjonsfilmen «Lise & Snøpels – Venner for alltid», dramaet «Bergman Island» og komedien «Jackass Forever». Denne dagen er det blant annet også gudstjeneste i Støren kirke, høymesse i Melhus kirke og familiegudstjeneste i Horg kirke.

På søndag er det Samenes nasjonaldag. Dagen er også kalt Samefolkets dag.

Søndag arrangeres Trøndersk mesterskap for korps i Olavshallen. Blant annet deltar Melhus skolekorps, Horg og Flå skolekorps, og Soknedal og Støren skolekorps.