Søndag rundt klokka 15.30 melder politiet at det har vært ei trafikkulykke på E6 på Ler.

En bil skal ha havnet i snøen etter utforkjøring på E6. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet.

Operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt sier at det var tre personer i bilen, og at det foreløpig er ingenting som tyder på personskade. Men det kan likevel bli aktuelt med en sjekk på legevakta ifølge politiet.

Mistet kontrollen

– Sjåføren var på vei nordover i 70-sonen på Ler. Så har sjåføren mistet kontrollen av en eller annen grunn. Først gikk bilen i autovernet, og så i djupsnøen. Mye tyder på at det har vært uoppmerksomhet. Det er ikke meldt om vanskelige kjøreforhold. Politiet oppretter sak, og så blir det avklart etter hvert om det blir en reaksjon overfor sjåføren, sier Kimo.

Innsatsleder Håvard Lossius forteller at dette er er singelulykke der sjåføren kjørte nordover på E6.

– Så har han kommet utenfor veien, truffet autovernet og så har bilen sprettet over, sa Lossius til Trønderbladets reporter på stedet.

Det er ikke midtdeler på E6 på denne strekninga. Til alt hell traff bilen ikke motgående trafikk.

Midlertidig stengt

Ifølge Trønderbladets reporter på stedet, har ulykka skjedd 100 meter sør for Autorasten. Bilberger har nå kommet til ulykkesstedet. Rundt klokka 16.15 melder Vegtrafikksentralen at E6 er stengt ved Ler mens bilen berges. Noen minutter senere meldte Vegtrafikksentralen at E6 var blitt åpnet igjen.

Vegtrafikksentralen meldte om ulykka 15.24. Trafikken på E6 kan være stor ettersom mange skal hjem etter juleferien.