Four Jets var et meget populært danseorkester også i Gauldalen på 1970 og -80 åra.

- Dette var veldig artig å være med på for det var så mye folk i Borggården bak Nidarosdomen, forteller Haanshus som så mange kjente fjes blant publikum, ikke minst fra Gauldalen og hjemtraktene.

Bandet hadde satt sammen repertoaret sitt til en knapp times konsert som ble tatt godt imot blant publikum. Stein Haanshus var med i Four Jets i syv år frem til de "gikk inn" i 1989, altså for nærmere 20 år siden. De har siden den gangen opptrådt svært sjelden, men han nevner et par tilfeller som var moro å være med på, som en gang i Grieghallen hvor de satte sammen en medley på 20 minutter samt en gang på Torvet i Trondheim.

Bassisten fra Soknedal husker tilbake på tiden i Four Jets som en fin og artig periode, og er med på at, joda, de var et veldig populært danseorkester.

- Men det blir nok ikke aktuelt med noen slik konsert eller oppdrag på mine hjemtrakter eller i dalføret ellers, sier han smilende og legger til at både litt alder og arbeidsliv for de gamle medlemmene ellers gjør en slik konsert til bare en drøm.

SMILENDE BASSIST: Stein Haanshus fra Soknedal smilte bredt med bassgitaren under konserten med Four Jets på Olavsfestdagene søndag.