- Jeg kommer hjem til deg på kaffebesøk, så kan vi prate økonomi der, fortalte en mann fra Melhus kommune til en NAV-ansatt i Melhus.

Overfor en annen NAV-ansatt skal den tiltalte mannen i 20-årene, ha slått knyttneven i bordet og truet henne med at han skulle knuse skallen hennes.

I dag kommer saken mot mannen, opp i Sør-Trøndelag tingrett. Ifølge tiltalen har mannen også vært aggressiv mot samboeren. Hun skal ha blitt slengt i bakken, og ha blitt slått med flat hånd utenfor en barnehage i Klæbu. En annen gang skal han ha slått henne to ganger i ansiktet.

20.april i fjor ble mannen av politiet, ilagt besøksforbud i forhold til samboeren. Det forhindret ikke at han fortsatte å plage henne med truende meldinger og slag. Dagen etter besøksforbudet kjørte han fram og tilbake foran huset hennes. Året før hadde han rygget inn i bilen hennes og knust et sidevindu.

I tillegg er mannen tiltalt for å ha kjørt i hastighet over fartsgrensa og uten førerkort. I august i fjor kjørte han 132 km/t i 70-sonen på E6 i Melhus, og i september i fjor ble han stanset i Trondheim for kjøring uten førerkort.