- I dag er det verre enn noensinne, sier Svein Albert Tranø fra Melhus. Han lurer på om han snart må demontere bilen og bære den gjennom Eggen-svingen på Melhus. Kvaliteten på veibanen på dette stedet har lenge vært en påkjenning for kjøretøyene, og nå synes Tranø det er så ille at han og en nabo lurer på om de rett og slett burde sette fra seg en bil i svingen og sperre av veien.

- Skandaløst av kommunen, tordner melhusmannen.

- Blir reparert i dag

- Mildværet tok oss, sier virksomhetsleder Terje Klungerbo. Men Eggen-svingen blir krappere.

Melhus kommune setter i dag i gang med å tette hullene i veibanen i Eggen-svingen.

- Vi må skrape over, gruse opp og det må gjøres i dag, sier virksomhetsleder Terje Klungerbo i Melhus kommune. - Det er mildværet som har tatt oss, forklarer han.

Etter at vannledningen er lagt gjennom gården til Anders Eggen, gjenstår nemlig en del arbeid før asfalten blir lagt på og alt blir fiks ferdig i løpet av våren: Det skal legges kantstein, og fortauet blir litt høyere og bredere enn før. Det blir ikke mulig å kjøre med en bil opp på fortauet. Av hensyn til fotgjengerne, særlig skolebarna som må krysse veien, blir Eggen-svingen skjerpet for at bilistene skal bli tvunget til å dempe farten.

Trafikkuhell på Melhus

Fjerner trafikklys i Melhus

LOVER: - Vi må skrape over, gruse opp og det må gjøres i dag, sier virksomhetsleder Terje Klungerbo i Melhus kommune. Foto: Gunn Heidi Nakrem