Det ble oppskriftsmessig opprykk for Melhus/Gimse. Likevel gikk laget fra hallen med tårer i øynene.

- I den første kampen mot Aksla var vi elendige i første omgang. Vi lå under med inntil fem mål, men klarte å ta innpå litt til pause. I andre omgang klarte vi å mobilisere litt og hadde en kjempebra omgang. Det kan hende vi hadde litt nerver. Vi skulle liksom gå på banen og vise at vi var trygge og da ble det litt feil. Det er ikke noe vits i å prøve å gjøre ting annerledes enn det vi har gjort tidligere, sa kaptein Tonje Berg etter at det var klart at laget igjen skal spille i 2. divisjon.

Tårer

I garderoben etter kampen var det derimot tid for tårer. Overraskelsen fra trener Haltvik, var at hun ikke kommer til å fortsette som trener neste sesong. Hun hadde med seg roser til hver av spillerne og et lite papirhjerte hvor hun hadde skrevet noe til hver spiller. I tillegg hadde hun noen ord til hver av spillerne da hun takket for seg, og det ble til tider høylytt hulking i garderoben.

- Nå skal jeg i alle fall ha permisjon. Jeg har trent laget i fire sesonger og de er de råeste damene jeg noen gang har trent. Nå kan vi virkelig si at drømmejobben er ledig, sa Gry som fremdeles måtte tørke tårer etter å ha takket for seg.

Sverresborg – Flå/Lundamo 29-21

Aksla – Melhus/Gimse 22 – 26

Flå/Lundamo – Melhus/Gimse 20 – 35

Sverresborg – Aksla 20 – 19

Aksla – Flå/Lundamo 24 – 19

Sverresborg – Melhus/Gimse 27 - 22

Takk for meg: Gry Haltvik takker for seg etter årets sesong.