En av Statoil-stasjonene som omprofileres i kommende uke, er stasjonen på Lundamo. Det skulle markeres, men nå er feiringa utsatt i respekt for helikopterulykka som krevde 13 liv.

- Det er sentralt bestemt at all feiring og oppmerksomhet rundt skiftet denne uka skal utsettes på grunn av respekt for ofrene i helikopterulykka i Nordsjøen, forteller stasjonsdriver Tom Roger Stamnli.

Les også: Glemte å ta ut pistol etter tanking

Statoil Fuel & Retail Norge som er tidligere eier av Statoil-stasjonene, varsler i ei pressemelding at den nye eieren Cicle K Norge utsetter feiringa for å uttrykke medfølelse og sorg overfor alle som er berørt av ulykka og deriblant Statoil ASA.

Lanseringa skulle markeres stort på mandag, men er utsatt ei uke. Statoil Lundamo er en av de første stasjonene i Norge som får nye skilt slik at folk kan se at det er blitt en ny eier.

Les også: Gir sponsorpenger

- Alle er sterkt preget av den tragiske ulykka. Av respekt for de etterlatte, vår tidligere eier og våre tidligere kolleger har vi valgt å utsette lanseringa av Circle K i Norge, opplyser norgessjef Thomas Støkken i ei pressemelding.