Svinsås Auto etablerer seg i Melhus i løpet av neste vår.

Bilfirmaet forhandler Mitsubishi og Suzuki, og hovedanlegget ligger på Løkken i Meldal. I 1994 etablerte de verksted og delesalg på Støren, og 1. juni startet de bilsalg på Orkanger. Firmaet vurderer Melhus som et så interessant marked at de har inngått avtale med Melhus Eiendom om å leie lokalene etter Melhus Bil som flytter til Trondheim i mars neste år.

Eiendommen de skal leie ligger midt i Melhus sentrum.

- Vi har intensjon om å være i drift når de flytter ut av lokalene, og det skal være minst mulig opphold. Lokalene ser vi på som veldig sentrale for oss når vi skal markedsføre oss. Melhus er et fint sted, og anlegget ligger veldig sentralt til på Melhus. De er midt i blinken for vår satsing, sier Tormod Føll, daglig leder i Svinsås Auto.

Føll regner ikke med de helt store endringene i lokalene etter Melhus Bil.

Planen er ifølge Føll å bygge en komplett anlegg, og det skal ikke føre til reduksjoner andre steder. De er nå i gang med å ansette folk.

- Vi har fra før solgt mye bil i Gauldalen, og nå styrker vi oss ytterligere. Dette vil ikke komme i kollisjon med verkstedet på Støren, og vi ønsker å tilby våre kunder et bedre tilbud, sier Føll som for øvrig er fra Børsa.

Svinsås Auto AS startet med bilsalg allerede i 1958, og i 1978 fikk de agenturet på Mitsubishi. Fra 2004 har de forhandlet Suzuki.

INN: Melhus Bil ville bygge nytt og trengte mer plass enn de følte de fikk i Melhus sentrum. Svinsås Auto blir ny leietaker.