Butikken ligger i Idegården i Melhus sentrum, og daglig leder Terje Nervik (28) fra Støren og ansatt Børge Rødli (34) fra Ler er i full sving med å innrede butikken. Butikken skal i alt ha fire ansatte, og Nervik forteller at deres profil blir familiebutikken.

- Fokus rettes mot dem som ikke er verdensmestre, sier Nervik.

Familien

Her skal familien blant annet finne tekstiler, ski og sykkel. Kunden kan likeså gjerne være far som handler inn til barna som eldre som er på utkikk etter sportye sokker til å varme føttene.

Melhus har både Sportshuset og sportklesbutikken på Melhustorget fra før. Nervik er overbevist om at det er plass til en ny sportsbutikk, og peker på at de retter seg mot ulike kundegrupper.

Hele butikken blir på ett plan, og bygginga er i rute.

- Norgeshus har tegnet lokalene for oss, og vi har vært så heldige at utbyggeren har lagt til rette for oss under bygginga, forteller Nervik som leier av sameiet Idegården.

Utdannet børsemaker

Felles for Nervik og Rødli er deres store interesse for tur og friluftsliv. Nervik kom til Støren i 2000 for å gå børsemakerlinja, og ble der. Han regner med å ta med sin faste kundekrets videre. Rødli har bakgrunn av Forsvaret og sivil sikkerhet, og han slår fast at han har gått noen mil. Butikklivet frister for Rødli som spøkefullt sier at han er blitt allergisk mot å fryse så det kan bli fint å være inne på dagtid.

Nå foregår det hektisk innspurt, og 4. september blir det altså åpningsshow fra morgen til kveld med profesjonelle akrobater som vise hva de kan på trampoline, besøk av Ole Runar som tidligere har vunnet Melodi Grand Prix junior og et ellers spennende program.

SER FRAM TIL: Terje Nervik og Børge Rødli har travle dager nå som det er kort tid igjen til åpninga.