To menn stjal en bil på Byneset like etter klokka tre natt til søndag. Eieren av bilen fikk med seg tyveriet, og fulgte like godt etter tyvene i bil.

Ferden gikk mot Melhus, oppover Løvsetvegen og videre inn mot Loddgårdstrøa. Tyvene kjørte inn i en blindvei, og sprang fra bilen. De hadde nemlig havnet midt i et boligfelt. De løp så inn i skogen mellom Loddgårdstrøa og Søreggen. Her sprang de seg fast i det bratte terrenget, ifølge adressa.no.

Innen de hadde kommet så langt, ble den ene av tyvene tatt igjen og pågrepet av politiet. De søkte med hund i området.

SkaddDen andre tyven forsøkte å komme seg ned mot Søreggen, men hadde pådratt seg skader i ankelen og overarma. Dermed klarte han ikke å fullføre den hasardiøse flukten. Men politiet klarte ikke å få med seg mannen fra skråningen. Dermed måtte de tilkalle brannvesen og ambulanse.

Brannvesenet fikk med seg tyven ned fra skråningen på båre, men dette tok lang tid på grunn av det bratte terrenget og mye skog. Mannen ga uttrykk for at han begynte å bli kald. Derfor ble luftambulansen tilkalt for å frakte mannen raskere ned.

Tre og en halv timeDet tok tre og en halv time fra de to så sitt snitt til å stjele bilen på Byeneset, til den siste tyven var nede på bakken ved Søreggen.

Mannen ble tatt med til St. Olavs hospital, men trolig dreier det seg om mindre skader. Den andre tyven, som ble fakket tidligere, sitter i arresten, ifølge Sør-Trøndelag politidistrikt.