70 lag fra Melhus og Midtre Gauldal tok del i den landomfattende Tine-stafetten. Det ble mange spennende dueller i idrettsparken på Støren. Enkelte var mer fornøyd enn andre etter å ha løpt 200 meter på den myke tartandekket. 8. klassingene fra Gimse var blant de som hadde grunn til å juble. Det gjorde de også, da Andreas Dahlø Wærnes passerte målstreken.

- Vi pratet om seier på turen oppover. Gimse har gjort det bra i Tine-stafetten i mange ganger. Det var opp til oss å forsvare prestasjonene, sa Andreas Dahlø Wærnes og kompisene.

Gimse ungdomsskole stilte hele ni lag i de to øverste klassetrinnene. I 8. klasse vant Gimse dobbelt, og hadde fire lag inne blant de seks beste.

Syklet til stafetten

Også i år satte stafetten ny deltakerrekord. 75.000 tok del i den 12.utgaven, og det er 10.000 flere enn i fjor. Stafetten som Norges friidrettsforbund arrangerer i samarbeid med TINE og skolene, har fått høy status. Hovedmålsettingen er å motivere barn og unge til aktivitet, og fremme forståelsen av sunt kosthold.

Noen gjorde mer ut av dagen enn andre. Elevene ved Hovin skole kom syklende til Støren Idrettspark. Det var god oppvarming foran et av vårens høydepunkter for ungdommen.

ENDELIG SEIER: Sjuendeklassingene ved Høyeggen skole kunne juble over seier, denne gjengen tapte på målstreken i fjor. I år vant klasse 7C (Elevene på bildet er fra en annen klasse).