- Erfaringsmessig går ikke alt som planlagt, sier daglig leder Anita Bolland og kompanjong Lene Høiseth hos Vakre Hjem, litt oppgitt, men mest lattermilde over litt flyttekaos i butikken.

Denne uka skulle mandag egentlig være siste åpningsdag og innspurt på flyttesalget i Melhuset like ved Melhustorget. Butikken skal nemlig flyttes over til første etasje i nye Thoragården, og bli nabo med frisøren der. Tirsdag skulle de så holde stengt. Etter planen. Men som så ofte ellers, ting tar tid når en hel butikk fylt av gardiner, lamper, tepper, malervarer og mye annet skal flyttes - om det så er bare noen få hundre meter på skrå over gata. I dag formiddag begynte de to medeierne å tro at det kunne gå noen dager ekstra før de er over i de nye lokalene, uten at de virket særlig stresset av den grunn.

Men - i løpet av mandagen begynte ting å løse seg, det lyktes endelig å lirke inn en gjenstridig malingsblandemaskin inn gjennom dørene i nylokalene i Thoragården, og dermed blir det vel stengt i morgen likevel i gammellokalene.

Men, nok en gang: - Jeg kommer nok til å være mye her, så er det noen som vil ha noe, er det bare å banke på, sier Anita som solgte godbiter på flyttesalget hele mandagen.  Både hun og Lene gleder seg til å jobbe i en helt ny butikk.