Søndag er det FNs verdensminnedag for trafikkofre. I den forbindelse arrangerer Personskadeforbundet i samarbeid med Horg menighet en minnegudstjeneste i Horg kirke klokka 17. Lørdag blir det julemessesamling på Melhus bedehus, med åresalg og julemessevarer. Arrangør er Norsk Luthersk Misjonssamband. Enda mer julepreg blir det om et par uker når Deilig er Jorden - årets julekonsert med Rein Alexander, Anita Skorgan, Christine Gulbrandsen og Marie Klåpbakken kommer til Melhus kirke 11. desember.

Fredag kan du se eventyrfilmen Tre nøtter til Askepott på kinoen på Støren, og på Melhus kino søndag, når også barnefilmen Ekkliene går på begge kinoene.

Lørdag spilles det håndball i Størenhallen, aller først ut er jentene i Sokna IL mot Flå /Lundamo. Mer håndball: Melhusdamene har hjemmekamp mot Frøya i Melhushallen lørdag ettermiddag. Jenter 20 spiller toppserien i Melhushallen lørdag. Melhus gutter 16 spiller to kamper på Lillestrøm, i Bringserien. Søndag spiller Melhus gutter 18 to kamper i Lerøyserien, i Rælingen.

 I Singsås kirke søndag er det familiegudstjeneste med Lys Våken-deltakere, og det er også gudstjeneste i Soknedal etterpå. I Melhus er det høymesse søndag.