Avtalen ble ifølge frontfigur Hans Bollandsås underskrevet tirsdag, og innebærer at Tylden tar seg av opptrykk, distribusjon og promotering av deres nye plate ¿Turn on the light¿ som ble ferdig i sommer, men som ikke er lagt ut for salg i butikkene ennå.

- Avtalen gir oss ei verdifull drahjelp i håp om å selge cd¿er samt å bli mer kjent. Vi hadde to andre plateselskaper på hånda også, men de satt så lenge på gjerdet at vi ikke kunne vente. Tylden sto dessuten fram som det beste alternativet, de var interessert i bandet vårt med en gang, forteller Bollandsås.

Bedre avtale neste gang

- Vi har ingen ambisjoner om å tjene penger på nyplata. Målet er først og fremst å bli mer kjent. Går det bra denne gangen, er det grunnlag for en langt bedre avtale foran den neste utgivelsa, forklarer Jumpin¿-vokalisten, som får litt royalties som låtskriver.

- I hvor stor grad vil denne avtalen påvirke platesalget deres?

- Det vet vi ikke. Men vi får en god distribusjon nå i motsetning til vi hadde tidligere. Spørsmålet er hvor lenge Tylden vil promotere cd¿en. Det kommer selvsagt an på hvordan den blir mottatt av publikum, sier han.

Petter Øien med i bandet

- Det er fordi vi ønsker å ha kontroll på dette, konstaterer Bollandsås.

Et spennende prosjekt Jumpin¿ Jerry begir seg ut på utover våren, er å involvere den tidligere Too far Gone-vokalisten Petter Øien i bandet.

- Han skal være med for å hjelpe oss å komme inn på festmarkedet i Trøndelag, ei brekkstang kan du godt si. Opplegget blir todelt. Først en bit med kun Jumpin¿ Jerry. Deretter en bolk med musikk som Dire Straits og Bruce Springsteen der Petter er vokalist. Vi planlegger spillinger på samfunnshus, og det gleder vi oss til, forsikrer Hans Bollandsås.

GOD AVTALE: Jumpin’ Jerry skrev tirsdag platekontrakt med Tylden & co Tidligere Too Far Gone-vokalist Petter Øien skal også spille sammen med bluesbandet utover sommeren.