Melhus/Gimses damelag sliter med rekrutteringa og ikke vet helt hvor de skal finne nye spillere til lagene sine. Kanskje er redningen rett foran nesen på dem?

16 spillere med treningsiver og humør banker på døra til senioravdelinga. Da har både lysten og viljen som skal til. I tillegg har de en egenskap som seniordamene kan ta lærdom av. De er nemlig best når det virkelig gjelder.

- Vi har spillere her som helt sikkert kan være med seniorene neste år. Det er ei veldig variert gruppe og vi har både venstrehendte og høyrehendte, i tillegg har vi gode skyttere og to gode keepere. De har en veldig til glød og jeg tror ikke det er mange som faller fra i år. Laget har god treningsmoral og er lærevillige, sier Steinar Dahl, som er en av to trenere for laget.

To serier

Dette året har laget spilt i to serier, både Gauldalserien og byserien, fordi de ønsker å trene mest mulig. Det har gitt resultater og jentene vant Gauldalserien mens de ble nummer fire i den andre. I tillegg vant de den store turneringa i Elverum forrige helg. Steinar Dahl håper at hallen kan brukes mest til trening framover og mindre til andre aktiviteter. Han ønsker også at det skal være mindre feriestengning av treningsfasilitetene i hallen. Kanskje kan løsningen være at senioravdelinga deler treningstid med ungjentene?

- Ideen er at det burde bli noen samtaler med senioravdelinga. Det har vært litt kontakt fra dem, men det har ikke fungert helt. Vi ser jo for oss at det vil skje noe framover mot neste sesong. For oss er det en veldig stor styrke at vi er så sammenspleiset. Jentene er noen skikkelig fightere, og det tyder på at de har det artig. Nå håper vi at Melhus/Gimse viser at de vil satse på oss også økonomisk framover, sier Dahl.

Vil gjerne

Jentene selv har lyst til å spille damehåndball og mener at de både har noe å tilby og noe å lære.

- Det hadde vært artig å spille med dem. Jeg har vært med litt i år og jeg kan tenke meg å være med mer, sier Maiken Dahl. Hun får støtte fra Sigrid Leraand.

FREMADSTORMENDE: Her kommer 16 jenter som har lyst til å spille god håndball med godt humør.