37-åringen er selv én av de vel 60 beboerne i den lille grenda. Grusvegen som tar av like ved brannstasjonen på Gåsbakken er i elendig forfatning. Og slik er det hvert eneste år, ifølge Gåsbakk.

- Dette er en kommunal veg. Vi har gjennom åra tatt kontakt flere ganger, men kommunen skylder på mangel av penger. Det er hull over alt, og på enkelte plasser stikker tynne trestubber opp som ikke er bra for dekk og felger. På de verste plassene på den vel fem kilometer lange strekningen mellom Gåsbakken og Jønlandsmoen, er det dype grøfter på opptil 30 centimeter, forteller Gåsbakk og rister oppgitt på hodet.

- Irritert

Han understreker at beboerne i grenda blir irritert når de leser om at det skal brukes millioner av kroner på en miljøgate i Melhus sentrum, mens kommunen gir blaffen at de skal komme seg til og fra arbeid.

Sist lørdag prøvde en Mercedes ifølge Gåsbakk å unngå trestubbene som stikker opp av vegen. Men resultat ble at sjåføren kjørte seg nedi sumpa og ble hengende.

- Vedkommende ødela ting på bilen for tusenvis av kroner, og han måtte ha traktorhjelp for å komme opp. Også på søndag og mandag måtte folk ha drahjelp etter at de ble hengende fast, forklarer Gåsbakk.

PS! Det lyktes ikke å få tak i Terje Klungerbo, virksomhetsleder på teknisk drift i Melhus kommune, for en kommentar før avisa gikk i trykken i går ettermiddag.

Les hele saken i papiravisa tirsdag 17. april eller pdf-utgaven

IRRITERT: Bård Gåsbakk er irritert på den elendige vegstandarden på Sørbygdvegen på Gåsbakken. – Kommunen bør rydde opp umiddelbart, sier han.