Det har vært stille fra ulven siden den trakk seg unna bebyggelsen på Lundamo i går formiddag. Da sprang den i retning Lundadalen. Heller ikke i natt ble det gjort observasjoner. Arnfinn Tanem var i Lundadalen seint i går kveld, og var i kontakt med folk. En saueeier fra Lundamo var ved Kråklia i natt og patruljerte ute. Heller ikke da ble det gjort observasjoner.

Arnfinn Tanem vet ikke hvor ulven har tatt vegen. Men han mener sannsynligheten er større for at den dro østover, og ikke vestover.

- Vi kan ikke si sikkert. Det eneste sikre er at ulven har stukket seg vekk. Men både vi og skadefellingslaget er interessert i opplysninger, sier Arnfinn Tanem.

Den første jakta i går skjedde ved Gaula, etter at ulven ble observert ved Horgøien, i nærheten av Horg kirke. Her ble den sett både klokka 7.00 og klokka 10.00. Det viser seg nå at ulven trakk bort fra Gaula, krysset jernbanen og E6, og dro østover. Den ble observert i boligfeltet Leirtaket klokka 10.15, og jegerne dro etter. Her gikk de manngard i området ved Litjstein, uten å finne ulven. Hundene var på sporet, men mistet ifølge jaktleder Kåre Lilleberg ferten av ulven. Jegerne avsluttet klokka 17.30 i går ettermiddag.

Les Trønderbladet: Ulv i potetåkeren

Les Trønderbladet: Ulvejakta er i gang!

Les Trønderbladet: Ulven har trolig stukket av - igjen