- Dette blir ei arbeidsøkt. Jeg tror vi skal springe mye, sa spillende trener Gry Haltvik før kampen mot Spjelkavik. Hun må trø til mer på banen i år enn før, særlig måtte hun det i helga da Kristin V. Eidsmo var borte.

God start

Melhus/Gimse startet meget bra. Tonje Berg og Birgitte Rognes fyrte løs fra distanse gang på gang og traff nettmaskene hele tiden. Hjemmelaget ledet hele veien og virket overlegne midtveis i andre omgang. Men så skjedde det noe. Lufta gikk fullstendig ut av ballongen og ingenting fungerte. Skuddene satt utenfor mål og ingen spillere jobbet hjem i forsvar. Det florerte med personlige feil og Spjelkavik vant til slutt komfortabelt. Likevel var Melhus/Gimse fornøyde etterpå.

Forventet stortap

- I forhold til utgangspunktet er vi fornøyd. Vi forventet et stortap. I forsvar spilte vi bra og i første omgang trykket vi etter begge veier på banen. Vi er ikke fornøyd med resultatet slik kampen utviklet seg, men vi hadde ikke forventet å vinne uansett, sa kaptein Tonje Berg som hadde en særdeles god kamp de første 45 minuttene.

Nykommer Aurora Koteng var endelig spilleklar i helga. Hun kom fra Selbu, men spilte ikke håndball forrige sesong. Nå skal hun være med laget fram til jul, før hun skal ut på en lengre ferie.

- Det er artig å spille igjen, spesielt siden vi spilte så bra. Jeg trives i laget. Det er trivelige damer, sa hun etter debuten.

Damer 2. div avd 5

Melhus/Gimse – Spjelkavik 25-27 (14-12)

Melhushallen, lørdag ettermiddag

Terningkast 5

Utvisninger:Melhus/Gimse: 1 x 2 min, Spjelkavik: 5 x 2 min

Dommere: Ketil Johnsen og Kim Rune Stenhaugmo

Mer håndball i Trønderbladets tirsdagsutgave!

FORNØYDE: Aurora Koteng (t.v.) og Tonje Berg var fornøyde til tross for tap lørdag.