Det er dansefolkets eget magasin, De Danseglade, som kommer ut med seks nummer i året, som har opprettet en pris og som deler ut den såkalte Gullskoen; en pris for beste dansearrangør og en for danseband.

Etter en måned med sms-stemming har rundt 2.000 stemmer kommet inn. Her har publikum selv bestemt hvem som skulle gå videre til den store finalen i Oslo Spektrum den 1. desember. Og det er altså her danseklubben i Skaun er blitt nominert.

- Jeg ble klar over det selv torsdag kveld, og det var veldig artig. Nominasjonen er nok hovedsaklig basert på våre årlige dansegallaer i Skaunhallen, hvor vi har fått enormt mye skryt fra både publikum og orkestre, sider leder i Gofotn siden oppstarten 15. august 2001, Steinar Svorkland.

- Blir det satt i gang en stemmekampanje nå?

- Vi skal nå i hvert fall sørge for at folk rundt oss får vite det, så får de selv avgjøre om de vil stemme på oss, svarer Svorkland, som nå er i ferd med å forberede klubbens fjerde dansegalla den 27. oktober i Skaunhallen i Buvika.

- Det blir musikk av Ole Ivars, Furulunds og det lokale bandet Mickes. Nytt i år er at vi har utvidet plassen med et telt utenfor hallen på 200 kvadratmeter. Men vi selger ikke flere billetter for det, konstaterer han.

De nominerte innen arrangør prisen er: Gofotn danseklubb, Skaun, Lørenskog Ishockey,

Nedre Sigdal IF, Skøelv IGL Sørreisa og Dansefestivalen i Sel.

Innen kategorien danseband er disse nominert: Scandinavia, Dænsebændet, Ingemars, Bjørns Orkester og PK & Dansefolket.

Avstemningsprosessen foregår fram til 27. november. Hvem av disse som vinner, er det du som bestemmer!

PS! For å stemme på Gofotn, send "arrangør gofotn danseklubb, skaun" til 26001.