- Deltagerne bør være interessert i friluftsliv, de må være 25 år eller eldre, og det kan være greit om de er single. Og det fins en gauldaling som oppfyller alle kravene. Det er Jonny Roger Seem, hundekjøreren som var borte i Oppdalsfjellene i tre døgn, forteller Nina Rogneslien entusiastisk.

- Godt av å få seg kvinnfolk

Hun har vært i kontakt med Seem, men han har ikke svart på om han vil delta på Laksesjekken, som foregår fredag 29. juni.

- Seem hadde vært er artig deltager. Folk kjenner han, og han ville sikkert hatt godt av å få seg et kvinnfolk, seir Heidi Bråten.

Bilde og beskrivelse

De to driftige damene har alt klart foran Laksesjekken, unntatt deltakere. Nå håper de så mange som mulig tar turen innom Gaula natursenter og melder seg på.

- Vi må ha bilde og en beskrivelse av de som vil være med. Det er viktig, slik at vi kan koble deltagere som passer noenlunde godt sammen. Det blir en sjekker og tre som skal sjekkes, sier Rogneslien.

Premien er overnatting i lavvo et eller annet sted langs Gaula, pluss fiskekort. Hvordan overnattingen gikk, skal oppsummeres lørdag.

Les hele saken i papiravisa lørdag 21. april eller pdf-utgaven

SJEKKEKONKURRANSE: Festivalleder for Gaula laksefestival, Per Kristian Aasen, kommer ikke til å stille opp i Laksesjekken som arrangeres av Heidi Bråten (til venstre) og Nina Rogneslien