Utenfor dette stedet kan en periodevis se mange biler, og de fleste står i ro. Kampen om parkeringsplasser er hard, og selv lomma som var tiltenkt busser, er blitt i bruk. Bygget i bakgrunnen har en del arbeidsplasser, og mange av de ansatte ønsker å kjøre bil til arbeidsplassen. Inne i bygget vedtok politikerne nylig at det må bli en ny parkeringspolitikk for kommunen. Det er også en del besøkende til bygget enten det er for å låne ei bok, levere inn en søknad, gå på kino, besøke Riksteatret eller delta på et møte.

Om du vet hvilket bygg som er i bakgrunnen, kan du sende SMS med kodeord TB HVOR, svaret ditt, navn og adresse til 2399 innen onsdag 18. januar Det er gratis å delta i konkurransen bortsett fra kostnadene til din teleoperatør med å sende SMS. Vinneren kunngjøres neste fredag.

Riktig svar på forrige ukes konkurranse var Gimse, og på bildet kunne en se Gimsbrekka. Vi fikk inn mange svar, og noen foreslo Brekkåsen som er i nærheten. Isak Rødsjø fra Hovin svarte Gimse, og er trukket ut som vinner.