80 personer deltok på skoletreffet fra Løkli skole, som var lagt til forsamlingshuset Skogheim som nylig er flyttet og tatt i bruk på folkemuseet på Sverresborg.

Den eldste deltakeren var 83 år, og den yngste 54 år. Arrangørenehadde oppfordret gjestene til å ta med minneverdige gjenstander, bilder, diplomerog premier fra skoleskirenn. Det ble en kveld for gode minner, samtale, mimring og god mat,sjølsagt levert fra Soknedal.

Løkli skole var den tredje fastskolen som ble etablert iSoknedal, etter at folkeskoleloven kom i 1889. I det første skoleåret gikk det32 elever her, og skolen hadde på det meste over 40 elever.

Det var særlig to lærere somsatte sitt preg på undervisninga ved Løkli skole. Anders Granum var lærer vedskolen fra 1900 til han gikk av med pensjon på slutten av 40-tallet. I 1920 ble Marit Østhus ansatt. Sammen med Granum fyltede skolen med pedagogisk innhold. Anders Granum hadde undervisning av de eldsteklassene, mens Marit Østhus holdt styr på ”småan”, de tre yngste klassene. Som mange andre lærere delte de lærergjerningen mellom to kretser. For de tovar det Løkli og Vagnild. Med dårlige veier og hest som eneste skyssmiddel, bleskoleveien tilbakelagt til fots over marka mellom de to grendene. MaritØsthus tjenestegjorde ved Løkli skole fram til nedleggelsen i 1965. Blant de andre lærerne ved skolen varBergsvein Træthaug, Ingebjørg Eggen, Inger Anna Østhus, KariAakerli, Sverre Hårstad, Olav Aas og Johan Solberg. Flere av dem fulgte medover til den nye felles skolen i Soknedal i 1966.