Et tippelag fra Trondheim vant onsdag kveld hele 13.729.277 kroner i Viking Lotto. Kupongen var et lynspill kjøpt hos Mega Melhus på tirsdag, og enukerskupongen var en av tre som gikk ut med toppremie i ukas Viking Lotto. De to andre vinneren var en danske og ei dame fra Lier. De tre delte den store potten på litt over 41 millioner kroner, og den var så stor fordi lykketallspotten hadde gått i 21 uker. Teoretisk sett kunne en vinner ha hentet med seg hele potten. Vinneren som kjøpte kupongen i Melhus vil være anonym inntil videre, og heller ikke Mega Melhus vet hvem vinneren er.

- Vinneren er en mann fra Trondheim, og han har opplyst at han har levert kupongen på vegne av et tippelag med slektninger og venner. Da vi ringte ham onsdag kveld, var han veldig, veldig glad. Han var vantro til at dette kunne være sant, og trodde nok ikke på det vi sa. Det er jo sjokkerende å få høre noe slikt. Et vilt fremmede menneske ringer en, og det er ikke rart folk er skeptiske. Vinneren sier at han ikke vil tro dette før han ser pengene på kontoen, og at han ikke ville fortelle det til så mange. Han gledet seg til å gi beskjed til de andre på laget, men jeg tror ikke at han har sprettet champagnen, forteller pressetalsmann Roar Jødahl hos Norsk Tipping.

Jødahl sier at Norsk Tipping merker at det er veldig moro for butikkene at kupong kjøpt hos dem går inn, og han sier at de setter stor pris på å få vite om gevinsten.

Ved Mega Melhus har de ansatte i tippeskranken gjort folk oppmerksomme på den utrolige gevinsten ved å henge opp en plakat med summen på. De ansatte vet ikke hvem vinneren er.

- Det er veldig artig når noe slikt skjer, og vi har aldri hatt så stor premie før, sier ansatt Sonja Lefstad.

Jeanette Myhren, Carina Abrahamsen og Sonja Lefstad er ansatt ved Mega Melhus.