Innsamlinga til årets TV-aksjon har gått bra over det ganske land. I Melhus gikk det lett å få frivillige til å stille opp:

- Det har gått veldig bra og vi fått mange bøssebærere. Det har til og med blitt henta ekstra bøsser i enkelte områder, forteller innsamlingsleder og varaordfører i Melhus, Hallgeir Solberg (KrF).

- Folk har satt stor pris på aksjonen i år og den ser ut til å ha fått stor oppslutning. Jeg håper folk som har vært ute på farten og ikke har hatt anledning til å gi til bøssebærerne ringer inn eller gir over internett, forteller innsamlingslederen.

Gav over halv million

I fjor ble det samla inn 350.000 kroner i Melhus med bøsseinnsamling. I år kom det til sammen inn over 500.000 kroner fra Melhus til TV-aksjonen. Rundt 200 frivillige var i sving med innsamlinga søndag i Melhus.

200 FRIVILLIGE: I Melhus var det ikke problem med å finne frivillige til å samle inn. Inger Anita Framo, Olav Foss, Atle Øien, Mari Bratberg, Sigmund Gråbak, Bente Bratli og Hallgeir Solberg var blant de rundt 200 frivillige i Melhus.