Her på dette stedet er det jernbaneovergang, og denne er ikke den eneste på tettstedet. Når jernbanelinja går gjennom kommunen, blir det noen kryssingspunkter. Overgangen er sikret med bom og lyssignal, men det blir slik at en kikker seg lit ekstra om fordi togene kan komme brått på bilistene. Jernbanelinja ble bygd på 1800-tallet, og det er planer om økt togtrafikk. Mange ferdes langs veien fordi det er mange som bor på strekningen, og veien går mellom sentrum i kommunen og nabokommunen i nord. Etter at det kom bomstasjon på en vei i nord, er denne veien ikke lenger benyttet som omvei for å unngå bompenger.

Om du vet hvilken kommune vi er i, kan du sende SMS med kodeord TB HVOR, svaret ditt, navn og adresse til 2399 innen onsdag 25. mai. Det er gratis å delta i konkurransen bortsett fra kostnadene til din teleoperatør med å sende SMS. Vinneren kunngjøres neste fredag.

Riktig svar på forrige ukes konkurranse var Melhus, og bildet var tatt retning Gimse bru. Marit Heien Hukkelås fra Oslo er trukket ut som vinner.