Den årlige høstfesten på Buen omsorgssenter samlet mange.

Hver høst arrangeres høstfest for beboere ved Buen omsorgssenter og pårørende, og oppslutninga pleier å være god. Det var den også tirsdag kveld, og det så ut til at folk hygget seg stort under festen. Enhetsleder Annie Undlien forteller at miljøgruppa ved Buen står bak arrangementet. Gruppa består av Rita Myrseth, Ingeborg Kjøsnes, Tove Sandøy, Greta Hovin, Laila Therese Stenset, Trude Haugen, Inger Stein, Bente Hagen (kjøkkenansvarlig) og Annie Undlien.

Under høstfesten ble det servert taco, og så var det underholdning og musikk ved Arne Rees trio. Etterpå var det åresalg med gevinster, og spenninga var stor da gevinstene skulle loddes ut.

VANT: Premie ble det på Tuppa (Olga) Edvardsen. Sølvi Edvardsen Kvernstad og Leif Edvardsen følger spent med på om det blir flere gevinster.
MUSIKK: Arne Rees trio spilte, og trioen består av Rolf Øverland (t.v.), Arne Ree og Idar Almås.
SPENT: Margit Stokke fulgte spent med på åresalget. Ved siden av henne enhetsleder Annie Undlien og pleier Marit Stendahl.
TRIVELIG: Gjestene under høstfesten så ut til å sette pris på arrangementet. Aktivitør Laila Therese Stenset holder i loddbøtta.
HYGGET SEG: Mange hadde møtt fram til høstfesten.