- Det er litt vemodig, men trist blir å ta den litt for langt. Vi har jo visst i flere måneder at dette ville skje. Men det har vært ti fantastiske år her på Støren, sier butikksjef Roar Wehn.

Han er den eneste ansatte fra Rimi-butikken som ikke blir med over når Bunnpris åpner. Etter planen skal det skje tirsdag 23. oktober.

Fortsetter som Rimi-sjef

- Alle ansatte får tilsvarende jobb i den nye butikken, unntatt jeg, som skal være butikksjef for Rimi på Sunndalsøra. Det er viktig at de ansatte får fortsette, sier Wehn.

Han har vært sjef for både Rimi Støren og Rimi Sunndalsøra siden juni, men nå blir det full fokus på Sunndalsøra for Wehn, selv om han fikk tilbud om samme jobb i den nye Bunnpris-butikken.

- Det var lojaliteten til Rimi-systemet som gjorde utslaget, sier Wehn.

Lengre åpningstid

Selv om Bunnpris åpner i akkurat de samme lokalene, skal de ha litt flere varer enn Rimi. Bunnpris akter også å utvide åpningstidene med en time i hver ende, fra ni til ni.

- Det skal bli spennende å se hvilke utslag de nye åpningstidene gjør for handelen på Støren, sier Wehn.

- Kommer du til å stikke innom på vei til og fra Sunndalsøra?

- Ja, jeg vil selvsagt komme innom og hilse på de ansatte, men jeg vil nok ikke kjøpe noe nei, sier butikksjefen med et smil.

Stor økning

Da Rimi åpnet på Støren for ti år siden var netto omsetning 18 millioner kroner. I dag omsetter butikken for 30 millioner.

- Det har vært en veldig fin tid her på Støren, sier Roar Wehn.

Alle varene ble pakket ned og lastet om bord i en lastebil fredag, og utstyret ble pakket ned lørdag. Alt kjøres til Rimi-butikken på Sunndalsøra søndag.