Kona Nina Andreassen Hage (33) forteller at familien på tre hadde middagsselskap hjemme med tre gjester da Norsk Tipping ringte lørdag kveld. Tor Arne rakk ikke å ta telefonen, og han sjekket etterpå hvem som var innehaver av telefonnummeret det var ringt fra. Konklusjonen da var at det måtte være en aprilspøk siden det var natt til 1. april. Først da han fant fram kupongen og Norsk Tipping bekreftet mandag, ville Tor Arne føle seg sikker.

Enukers

Gevinsten var 3,475605 millioner kroner som var lørdagens toppgevinst i Lotto. Tor Arne hadde levert inn en ferdigutfylt enukerskupong, og Nina forteller at det ble skikkelig feiring etter at Tor Arne hadde sjekket kupongen. Konjakken og rødvinen gikk unna, og likevel klarte verken Tor Arne eller Nina å sove om natta.

- Den første natta ble jeg liggende å tenke, forteller Tor Arne som nøkternt sier at han er kjempeglad for den store gevinsten.

Derimot er Nina mer oppglødd, og mandag ryktes det blant venner og bekjente at Tor Arne hadde vunnet. Nina fikk blomster og klemmer, og flere kom innom bare på den tida Trønderbladet var innom Melhus Foto, for å kjenne etter hvordan det er å klemme en millionær.

Les hele saken i papiravisa tirsdag 3. april eller pdf-utgaven

GRATULERT: Kona Nina Andreassen Hage opplevde at mange stakk innom Melhus Foto som hun eier sammen med sin far, for å gratulere henne.